Studiebesök på Trampolin

LITTERATURHUSET TRAMPOLIN
Vill du och dina kollegor göra något kreativt tillsammans? Få inspiration och idéer till att skapa och berätta med barn och unga? Boka in ett studiebesök på Trampolin!

Litteraturhuset Trampolin ligger i Kulturcentrum i Sandviken och arbetar med att stärka barns och ungas läs- och språkutveckling genom olika estetiska uttrycksformer med fokus på berättande.

Trampolins rum är framtagna av barn och unga tillsammans med en barnkulturdesigner och består av Berättarrummet, Caféköket och Studion samt ett korridorsgalleri. Under studiebesöket berättar vi om vårt arbetssätt och visar runt i våra lokaler. Om så önskas kan Trampolins verksamhetsutvecklare leda en skapar- och berättarworkshop skräddarsydd efter era behov och önskemål.

Kontakta Trampolin så kan vi berätta mer!

Kojan i Berättarrummet

 

Kontaktuppgifter

Ingeborg Wasserman Westlin
Verksamhetsutvecklare, Litteraturhuset Trampolin
Kulturcentrum Sandvikens kommun
Telefon: 026-241609
E-post: ingeborg.westlin@sandviken.se

Tillgänglig period: Studiebesök bokas via mejl till ingeborg.westlin@sandviken.se.

Pris: Kostnadsfritt.

Målgrupp/ålder: Fortbildning för förskola/skola/bibliotek etc. som arbetar med barn och unga 0-18 år. Önskvärt är en gruppstorlek på minst fem personer.

Längd: 2-4 timmar.

Övrigt: Vid besöket får ni boken Trampolinmodellen. Ett lekfullt sätt att stärka barn och ungas läs- och språkutveckling (2018).