Fjärilar i magen

CECILIA WRANGEL, SANDRA CAMéNISCH, JESSICA STENDAHL & CHRISTOFFER SKOUG
En dockmusikal om vänskap

En nyskriven musikal med svängig musik, humor och dans, där både stora och små känslor får ta plats. Historien utspelar sig på skolgården innan Paula,Wilma och Jessica ska gå in i den nya skolan på den allra första skoldagen i ettan. Publiken får vara med på deras första möte som leder in i en fin vänskap. De är pirriga och nervösa på olika sätt med många obesvarade frågor: Ska läraren vara en drake? Kommer alla att skratta åt en? Och hur många fjärilar får egentligen plats i magen?
Wilma är en orange docka med mycket energi. Hon tycker om fart och fläkt och vill att saker ska hända på en gång. Paula är en lila docka som är lite långsammare i sitt tempo. Hon vill ha tid att känna efter innan hon gör något. Jessica är en tjej som är orolig och nervös. Hon är rädd för att göra fel och att bli utskrattad.

Musikalen är nyskriven av Cecilia Wrangel, musiken är skapad av Christoffer Skoug och Sandra Caménisch står för sångtexterna. Publiken bjuds in till dans och sång och efter föreställningen får de som vill hälsa på dockorna och artisterna.

Cecilia, Sandra och Jessica är musikalartister och har jobbat tillsammans i olika produktioner genom åren som Grease, Skönheten & Odjuret, Kristina från
Duvemåla, Hairspray, och Mamma mia the party. Christoffer har även ett förflutet som musikalartist och dansare men är numera gitarrist och låtskrivare.

Medverkande: Cecilia Wrangel – sång och dockspel, Sandra Caménisch – sång och dockspel, Jessica Stendahl – sång och Christoffer Skoug – gitarr.

Kontaktuppgifter

Margareta Norberg
Producent
margareta.norberg@regiongavleborg.se
070-5155982

Höst 2021: V.41

Pris skol:
5.000 kr (1 fst/dag)
8000 kr (2 fst/samma plats)
Pris off: 
10.000 kr

Medverkande: Cecilia Wrangel, Sandra Caménisch & Jessica Stendahl
Musik:Christoffer Skoug ’

Sångtexter: Sandra Caménisch

 

Teknisk information

Målgrupp/ålder: 4-8 år
Publikantal: 50st (under tid med restriktioner)
Lokal/spelyta/takhöjd:
samlingssal, mindre aula, klassrum…(lättplacerad)
El: Vanlig
Spellängd: 
35 min
Byggtid/riv: 
60 min/20 min