Att berätta för barn och unga

14 september, 2020

Save the date! 
Förmiddagen den 12 november anordnar Litteraturhuset Trampolin seminariet Att berätta för barn och unga, ett seminariekoncept som arrangeras för sjätte gången.
Konceptet bygger på inspirerande föreläsningar av professionella aktörer som på ett eller annat sätt skapar berättelser för barn och unga. Det första seminariet ägde rum i Sandviken 2013 och därefter har det ägt rum på olika platser i Gävleborgs län.
I år får seminariet ett digitalt format med möjlighet att delta i seminariet via länk. Målgruppen är bibliotekarier, pedagoger och andra verksamma inom kulturområdet. Trampolin hoppas att denna spännande förmiddag kan ge en välbehövlig energikick i novembermörkret! 

Mer information om seminariet kommer. 
Anmäl dig redan nu till: ingeborg.westlin@sandviken.se.